За нас и нашата установа

Добредојдовте во нашата установа

Рентген дијагностика Толовски е првиот радиолошки центар во нашата држава. Основана во 1996 год. Од Проф. Др. Георги Толовски. Денес во проширен обем ординацијата располага со сите дијагностички процедури и континуирано обновување на радиолошката апаратура.

ПЗУ Рентген дијагностика Толовски има вклучено договор за соработка со еден од поголемите европски клинички центри Medipol Mega универзитетска болница Истанбул.
После 24 год. Напорна работа продолжуваме напред до нови успешни дијагнози.

Проф.Др. Георги Толовски  спец.радиолог
Др. Блажен Толовски спец.радиолог

ВИДЕО

Дипломи и Сертификати