Контакт

Контакт информации

Стапете во контакт со нашиот тим од искусни радиолошки технолози
  • Јордан Мијалков бр.50а – Скопје
  • tolovskiblazen@t.mk
  • 075 300 028 | 02 3 110 003

Контактирајте не