Компјутерска томографија

Home / Компјутерска томографија
Компјутерска томографија

Нов Somatom C.T Scanner

  • Мозок со крвни садови
  • Вратен ′Рбет
  • Бели дробови со крвни садови
  • Кт Аорта
  • Кт Абдомен
  • Кт Карлица
  • Кт Зглобови
  • Кт Екстремитети
  • Кт Меки делови