Конвенционален рентген

Home / Конвенционален рентген
Конвенционален рентген

Нов дигитален рентген апарат – Врвна дијагноза од лекарски тим “ТОЛОВСКИ”

 • Магнетна резонанца отворен систем
 • Компјутерска томографија на цело тело
 • Биопсии водени под ултразвук
 • Панорамско снимање на заби
 • Скелет-комплетна дијагностика
 • Бели дробови
 • Срце
 • Желудник
 • Тенко црево - Пасажа
 • Дебело црево - Иригографија
 • Бубрези - комплетна дијагностика
 • Машки и женски полови органи
 • Крвни садови - Doppler
 • Флебографија на екстеремитети
 • Фистулографија