Магнетна резонанца

Home / Магнетна резонанца
Магнетна резонанца

Нов апарат за магнетна резонанца -тип Siemens Magnetom C2

  • Мозок со крвни садови без контраст во 3D
  • Врат со крвни садови без контраст во 3D
  • Бели дробови со крвни садови без контраст во 3D
  • Аорта без контраст во 3D
  • Абдомен со крвни садови без контраст во 3D
  • Жолчни патишта со 3D
  • Карлица со гениталии со крвни садови со 3D
  • Зглобови и екстремитети со крвни садови со 3D
  • Меки делови
  • Хипофиза